Alleen voor verwijzers: dorien@dorienvanotterloo.nl

Eelco van Doorn

Eelco van Doorn,  MSc (1971), GZ-psycholoog in opleiding tot psychotherapeut. Hij geeft schematherapie, EMDR en ACT.

  • Psycholoog MSc
  • GZ-psycholoog
  • Senior-schematherapeut
  • EMDR Europe practitioner
  • Basistherapeut ACT

Werkervaring

Ik ben 13 jaar werkzaam geweest in de forensische psychiatrie, zowel klinisch als ambulant. Ik heb daar vooral gewerkt met cliënten persoonlijkheidsproblematiek en complex trauma. In 2019 ben ik van werkveld veranderd en in de reguliere GGZ gaan werken (zowel klachtgericht als persoonsgericht). 

In mijn behandelingen ga ik samen met de cliënt op zoek naar waar de knelpunten in diens leven liggen, waar deze vandaag komen en hoe patronen te veranderen. Cliënten ervaren mij in de behandeling als betrokken, soms confronterend, empathisch en prettig. Mijn collega's kenmerken mij als betrokken, empathisch, integeer, nauwkeurig, geduldig, en directief waar nodig. En in mijn behandelingen als een combinatie van rust/geduld/inleven met doorpakken/koers houden. Ik ben vader van twee jongvolwassen dochters.