Aanmelden

(Update: 11-1-2021)   NB De praktijk is verhuisd naar de Biltstraat 190, Utrecht

Momenteel is er een aanmeldstop van kracht.

Vanaf februari is het mogelijk om je aan te melden voor (schema)groepstherapie en AFT-groepstherapie.

Schematherapiegroep jongvolwassenen (t/m circa 24 jaar): twee maal per jaar start een schemagroep voor jongvolwassenen (18 keer) onder leiding van Eva Broomans.  In de groep die in september 2021 start is nog ruim plek.  Aanmelden is nu mogelijk.

Ook voor de affectfobie groepstherapie is er een volgende startdatum september 2021. onder leiding van Femke van Londen. Aanmelden hiervoor is nu mogelijk. Een orienterend intakegesprek voor groepstherapie kan in maart plaats vinden. Aanmelden graag vanaf februari.

Tevens is er een mogelijkheid voor (zelfbetaalde) partnerrelatie in de eigen praktijken van Marit Kuijper en van Eva Broomans. Voor informatie gelieve je emailadres in het aanmeldvak hieronder in te vullen.

Supervisie EFT en supervisie en VGcT  bij Dorien is weer mogelijk vanaf maart 2021. Dorien neemt momenteel geen cliënten aan voor individuele of partnerrelatie therapie.

Coronabeleid: In navolging van de richtlijnen van de overheid vinden de gesprekken met aangepaste maatregelen op locatie plaats maar soms via beeldbellen, soms via de telefoon via Signal (de veilige whats-app) of gewoon bellen. Het praktijkbeleid m.b.t. het virus krijg je bij je eerste uitnodiging per (zorg)mail toegestuurd.

Een ontijdige afzegging (korter dan twee werkdagen voor de afspraak) wordt betaald door de cliënt. We brengen je dan een deel van de sessiekosten in rekening (nl. 70,- euro voor een individuele sessie en 100,- voor een partnerrelatiesessie). Indien je een bel of video-belafspraak met je behandelaar afzegt dan zijn dezelfde afzegregels van toepassing.

Van Otterloo psychotherapie werkt zonder contracten met verzekeraars. Bij een naturapolis wordt de behandeling voor circa 70% vergoed. Bij een restitutiepolis wordt de behandeling in z’n geheel vergoed. Vraag het na bij je verzekeraar indien je twijfels hebt. Zie verder onder tabblad ‘tarieven en vergoedingen’.

Een vraag stellen of aanmelden: Vul in het vak hieronder je e-mailadres in. Je ontvangt binnen enkele dagen een mail van ons via zorgmail-protected email met een aanmeldvragenlijst. (Let op: De zorgmail komt soms in de spambox terecht.)

    [Het wijst zich in principe vanzelf. Je krijgt binnenkort een zorgmailbericht op het ingevulde e-mailadres. Als je ‘bericht lezen’ aanklikt kom je op een op een secure-emailpagina op internet. Op dat moment wordt een code naar je emailadres gestuurd. Die gebruik je om in te loggen op de secure-email. Als je toegangscode is verlopen (15 minuten na ontvangst) kun je een nieuwe inlogcode opvragen door opnieuw op ‘bericht lezen’ in je postvak te klikken. Iedere keer dat je een toegangscode ontvangt krijg je na het inloggen 15 minuten de tijd om te repyen.]
    *Op elk zorgmailbericht van ons kun je twee maal replyen.

     

    *Als je de wachttijd te lang vindt, kun je altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of je zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen vier weken vanaf je eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen tien weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).