Aanmelden

(Update: 15 april 2019)


Momenteel geldt helaas een aanmeldstop.

 

 

Supervisie EFT en Vgct bij Dorien is weer mogelijk in mei 2019.

Leertherapie in overleg.

 

Wachttijden:
Reactie op eerste vraag via onderstaand e-mail-vak: binnen een week.
Uitnodiging tot telefonische screeningsafspraak* : circa 2 weken na ontvangst verwijsbrief.

*De telefonische screening is onderdeel van de intake. De kosten voor intake declareer je bij je ziektekostenverzekeraar. Aan de screening zijn – behalve het eigen risico – geen kosten voor de cliënt verbonden. De screening wordt ingepland na ontvangst verwijsbrief van huisarts of GZ-psycholoog.

 

Van Otterloo psychotherapie werkt zonder contracten met verzekeraars.

Controleer voordat je je aanmeldt eerst je polisvoorwaarden. Bij sommige (natura)polissen is de vergoeding bij ‘ongecontracteerde zorg’ dermate laag dat het zelf te betalen deel voor de cliënt uitkomt op 1000,- euro voor een laag-frequente behandeling van 800 tot 1800 minuten (ongeveer 10 tot 25 gesprekken van 45 minuten) of 2000,- euro voor een hoog frequente behandeling van tot 1800 tot 3000,- minuten (ongeveer 25 tot 45  gesprekken van 45 minuten). Zie verder onder tabblad ‘tarieven en vergoedingen’.

Eind december 2019 is het mogelijk om een naturapolis om te zetten in een restitutiepolis of van verzekeraar te switchen. Behandeling brengt dan op onze praktijk – behalve het eigen risico – geen kosten met zich mee.

Een vraag stellen? (aanmelden is helaas momenteel niet mogelijk): Vul hieronder je e-mailadres in. We replyen je vanuit de zorgmailverbinding waardoor jij beveiligd met ons e-mailt.

(NB De zorgmail komt soms in de spambox terecht.)

 

*Op elk zorgmailbericht van ons kun je twee maal replyen.
*Als je de wachttijd te lang vindt, kun je altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of je zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen vier weken vanaf je eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen tien weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).