Aanmelden

Update: 16-7-2021: Vanwege vakantie zal de aanmeldmail pas vanaf 26 juli 2021 worden beantwoord.

Per september zal de praktijk uitbreiden met een nieuwe medewerker.

Individuele behandeling (intake van af 1-9-21, start behandeling vanaf 6-10-21): aanmelding mogelijk.

Schemagroepstherapie jong-volwassenen (sept ’21 of feb ’22) en affectfobie-groepstherapie (dec ’21): aanmelding mogelijk.

Partnerrelatie-gesprekken (voor eigen rekening) bij Marit Kuijper of Eva Broomans: aanmelding mogelijk in september.

Supervisie EFT & VGCt bij Dorien: aanmelden mogelijk.

Ter info:

Dorien neemt momenteel geen cliënten aan voor individuele of partnerrelatie therapie.

Schematherapiegroep jongvolwassenen (t/m circa 24 jaar) start jaarlijks in februari en in september (20 bijeenkomsten) o.l.v. Eva Broomans.

De affectfobie groepstherapie start 2  december 2021 (26 bijeenkomsten t/m 7 juli  2022). Dit is een gesloten groep (geen tussentijdse instapmogelijkheid).  Daarnaast is er een doorlopende (half-open) groep waarbij instapmomenten zijn in februari en september (2022) en Aan deze groep kan je maximaal een jaar deelnemen.)

Coronabeleid: In navolging van de richtlijnen van de overheid vinden de gesprekken met aangepaste maatregelen op locatie plaats maar soms via beeldbellen, soms via de telefoon via Signal (de veilige whats-app) of gewoon bellen. Het up-to-date praktijkbeleid m.b.t. het coronavirus krijg je bij je eerste uitnodiging per (zorg)mail toegestuurd.

Ontijdige afzegging (korter dan twee werkdagen voor de afspraak) wordt betaald door de cliënt. We brengen je dan een deel van de sessiekosten in rekening (nl. € 70,- voor een individuele sessie en € 100,- voor een partnerrelatiesessie). Indien je een bel- of video-belafspraak met je behandelaar afzegt dan zijn dezelfde afzegregels van toepassing.

Van Otterloo psychotherapie werkt zonder contracten met verzekeraars. Vergoeding bij een naturapolis: circa 70%  Vergoeding bij een restitutiepolis: 100%. Zie ook tabblad ‘tarieven en vergoeding’. (NB Vanaf januari 2022 wordt er een ander betalingssysteem in gebruik genomen in de ggz dat neer zal komen op facturatie per sessie ipv jaarlijkse facturatie.)

Vragen of aanmeldingen: Vul in het vak hieronder je e-mailadres in. Je krijgt vervolgens een zorgmailbericht waarmee je – na aanklikken – wordt doorgelinkt naar een secure-emailpagina. Klik daar nogmaals en je ontvangt een code om mee in te loggen. Die code verloopt na 15 minuten. Je kunt een nieuwe code opvragen door nogmaals ‘bericht lezen’ in je postvak aan te klikken. (De zorgmail komt soms in de spambox terecht. Je kunt maximaal tweemaal replyen per zorgmail van ons. Vul daarna in het aanmeldvak opnieuw je emailadres in voor een nieuw zorgbericht van ons.)

    *Wachttijd te lang? Vraag dan de zorgaanbieder of je zorgverzekeraar om wachtlijstbemiddeling. Zij garanderen maximaal aanvaardbare wachttijden, zodat je sneller aan de beurt bent (een intake vier weken na je eerste contact met een zorgaanbieder, start behandeling tien weken na intake.