Aanmelden

(Update: 27 mei-5 juni 2019): Aanmelding mogelijk.

Aanmelding voor individuele of partnerrelatietherapie kan momenteel bij Eva Broomans en bij Femke van Londen.

Tevens is het mogelijk om je aan te melden voor intake groepstherapie. Per september starten twee groepen (AFT en Schematherapie). Intakes vinden zoveel mogelijk in juni en juli plaats.

 Onderaan de pagina bevindt zich het contactformulier t.b.v. vragen en aanmelding.

 

Dorien van Otterloo neemt geen cliënten aan voor individuele of partnerrelatie therapie. Wel is na intake een intensief partnerrelatie traject bij Dorien en een HMV-trainer (medewerker van de praktijk) mogelijk.

Supervisie EFT en Vgct bij Dorien is weer mogelijk in juni 2019. Leertherapie in overleg.

Wachttijden:
Reactie op eerste vraag via onderstaand e-mail-vak: binnen een week.

De afspraak voor screening&intake wordt ingepland na ontvangst verwijsbrief van huisarts of GZ-psycholoog.

Van Otterloo psychotherapie werkt zonder contracten met verzekeraars. Controleer voordat je je aanmeldt eerst je polisvoorwaarden. Bij sommige (natura)polissen is de vergoeding bij ‘ongecontracteerde zorg’ dermate laag dat het zelf te betalen deel voor de cliënt uitkomt op 1000,- euro voor een laag-frequente behandeling van 800 tot 1800 minuten (ongeveer 10 tot 25 gesprekken van 45 minuten) of 2000,- euro voor een hoog frequente behandeling van tot 1800 tot 3000,- minuten (ongeveer 25 tot 45  gesprekken van 45 minuten). Zie verder onder tabblad ‘tarieven en vergoedingen’.

Eind december 2019 is het mogelijk om een naturapolis om te zetten in een restitutiepolis of van verzekeraar te switchen. Behandeling brengt dan op onze praktijk – behalve het eigen risico – geen kosten met zich mee.

Een vraag stellen of aanmelden: Vul hieronder je e-mailadres in. Je ontvangt een bericht van zorgmail-protected email.  [Als je ‘bericht lezen’ aanklikt kom je op een op een secure-emailpagina op internet. Op dat moment wordt een code naar je emailadres gestuurd. Die gebruik je om in te loggen op de secure-email. Als je toegangscode is verlopen (15 minuten na ontvangst) kun je een nieuwe inlogcode opvragen door opnieuw op ‘bericht lezen’ in de zorgmail te klikken. Iedere keer dat je een toegangscode ontvangt is deze eenmalig te gebruiken en 15 minuten geldig.]

(Let op: De zorgmail komt soms in de spambox terecht.)

*Op elk zorgmailbericht van ons kun je twee maal replyen.

 

Aanmelden bij John Kersten kan via www.hethuisvoorpsychotherapie.nl.

 

*Als je de wachttijd te lang vindt, kun je altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of je zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen vier weken vanaf je eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen tien weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).