Alleen voor verwijzers: dorien@dorienvanotterloo.nl

Affectfobiegroep

 

Wil je je aanmelden voor deze groep? Hier onder tref je de ins en outs. Wil je inhoudelijk nog meer weten over affectfobietherapie, klik dan hier.

Voor wie?

Voor cliënten die slecht contact maken met hun gevoelens, hun gevoel wegmaken, (zich uitend in piekeren, somberheid, sociale angst, negatief zelfbeeld);

Cliënten die last hebben van recidiverende angst en stemmingsstoornissen en cliënten met trekken van cluster C persoonlijkheidsproblematiek;

bijvoorbeeld als aanvulling na een individuele therapie waarna nog behoefte is aan extra mogelijkheid om nieuw gedrag te oefenen op anderen dan de therapeut.

Wanneer?

De momenteel lopende groep wordt gegeven op donderdagochtend  tussen 09.30 en 11.00 uur. De huidige groep is voorlopig de laatste groep die Femke van Londen doet i.s.m. Van Otterloo Psychotherapie. Aanmelden bij van Otterloo Psychotherapie is dus niet mogelijk tot nader order.

Wat?

Kortdurende psychodynamische groepstherapie met bijeenkomsten van anderhalf uur. Groepsdeelname wordt voorafgegaan door één of meerdere intakegesprekken waarin onder meer cliënt’s conflictdriehoek wordt onderzocht en behandeldoelen worden geformuleerd.

Met wie?

Femke van Londen en Marit Kuijper.