Alleen voor verwijzers: dorien@dorienvanotterloo.nl

Gert Jan de Vries

Dr. Gert Jan de Vries MSc. (1963), psycholoog, verricht psychodiagnostisch onderzoek naar Autisme Spectrum Stoornis, ADHD en intelligentie.

 

Na een carrière in het boekenvak ben ik op latere leeftijd psychologie gaan studeren. In dat kader heb ik stage gelopen bij (ex-) psychiater Bram Bakker. Mijn afstudeerscriptie over verbetering van de GGZ werd beloond met een 9,3.

Ik doe voornamelijk psychodiagnostiek, waarbij ik ruim de tijd neem voor mijn cliënten. Ik probeer de sessies licht te houden zonder concessies te doen aan de ernst van de problematiek of de degelijkheid van het onderzoek. Van mijn cliënten krijg ik terug dat ik een scherpzinnig luisteraar ben en dat ik to the point intervenieer, op z'n tijd met humor en altijd met compassie. Elk gesprek met een cliënt is in mijn beleving een avontuur.

Ik ben getrouwd en ik ben vader van vier dochters.

Naast mijn werkzaamheden bij Van Otterloo Psychotherapie heb ik een eigen praktijk: www.Gesprekkenmetgertjan.nl. Als zelfstandige werk ik samen met Bram Bakkers Balanskliniek.