Gert Jan de Vries

Dr. Gert Jan de Vries Bsc staat op het punt om af te studeren als psycholoog (hoofdrichting klinische psychologie). In het kader van het verwerven van de juiste beroepsaantekening (LOGO-verklaring) verricht hij in samenwerking met Dorien van Otterloo en onder supervisie van Willemijn Corver psychologisch onderzoek naar met name Autisme Spectrum Stoornis en ADHD.

Gert Jan de Vries - Dorien van Otterloo

Na tientallen jaren in het boekenvak te hebben gewerkt als o.a. schrijver, uitgever, redacteur en vertaler ben ik rond na 50ste verjaardag psychologie gaan studeren. Ondanks de nodige levenservaring ben ik dus een beginneling in dit prachtige vak. Sinds januari 2022 voer ik in mijn eigen praktijk therapeutische gesprekken volgens de Method of Levels. Bij Van Otterloo Psychotherapie wil ik mijn LOGO-verklaring halen om vervolgens ook binnen de GGZ zelfstandig cliënten te mogen behandelen.